Online meditatie avond

Mindful met Lotte
Lotte Egbers mindful met Lotte

Online meditatie avond

Mindful met Lotte

Stel: je hebt geen idee wat mediteren is, je twijfelt of het wat voor je zou zijn en je zou dat wel eens vrijblijvend willen onderzoeken, zonder meteen ergens aan vast te zitten. Misschien overweeg je een training, maar wil je kijken of de trainer bij je past.
OF
Je hebt al een achtweekse mindfulness training achter de rug, maar het blijkt lastig om op eigen houtje verder te oefenen. Je zoekt een soort stok achter de deur of iemand waar je vragen aan kunt stellen.

Waarom zou je mediteren?

Mediteren blijkt veel voordelen te hebben. Mensen die regelmatig mediteren geven de volgende voordelen aan (wat ook door wetenschappelijk onderzoek wordt ondersteund):

 • Een betere concentratie en focus
 • Meer kunnen genieten van het moment
 • Beter slapen en meer energie
 • Meer rust en ontspanning
 • Vriendelijker zijn naar jezelf en anderen
 • Dingen beter kunnen onthouden
 • Beter voor jezelf kunnen zorgen
Online meditatie avond mindful met Lotte

“The goal of meditation is not to control your thoughts,
It’s to stop letting them control you.”

-Onbekend

Is mediteren wat voor mij?

Mensen die starten met mediteren, hebben hier vaak een reden voor. Ik ken niemand die zomaar begon met mediteren. Vaak hebben ze ergens last van. Wat denk je bijvoorbeeld van:

 • Een vol hoofd
 • Stress en spanning
 • Slaapproblemen
 • Piekergedachten
 • Het niet kunnen omgaan met pijnklachten
 • Een algeheel gevoel van ontevredenheid
Quotes paars

“Samen met anderen mediteren is erg fijn. Lotte heeft mij laten ervaren dat dat ook geldt voor online. Lekker in de eigen omgeving deelnemen was erg prettig en ontspannend door de uitstekende begeleidingen en oefeningen van Lotte.”

Dave

Quotes paars

“Een heerlijke avond waarin zelfliefde, acceptatie van wat is en het moment helemaal volop voelen, centraal stonden. Heerlijk!”

Seline

Online meditatie avond

Elke eerste maandag van de maand is er de mogelijkheid om vanuit huis in te loggen en mee te doen met de Mindful met Lotte – online meditatieavond. Lekker in je joggingsbroek of pyjama desnoods. Kopje thee erbij en je favoriete dekentje. Zo zit je lekker geïnstalleerd en hoef je nergens meer door de kou naar toe. Na afloop geniet je nog even na en kun je ontspannen door naar bed.

Easy peasy lemon squeezy.

online meditatie avond

Online meditatie avond

Mindful met Lotte

Ik neem je mee in een fijne, ontspannen avond. Wat inspiratie, een begeleide mediatie-oefening (of twee). Tussendoor is er tijd voor jezelf, zo kom je in je eigen flow.

Wil je nog even napraten na afloop? Helemaal oké. Blijf je juist graag in je eigen bubbel en log je uit? Ook prima.

Het mooie is dat er geen verwachtingen zijn. Je voelt wat voor jou past in dat moment. Ook later kun je nog contact met mij opnemen als er nog dingen zijn blijven liggen.

INVESTERING

Online meditatie avond

Gratis meditaties

Mediteren helpt je op een heleboel vlakken. Je leert je aandacht en focus meer naar het hier en nu te richten. Op die manier stap je eerder uit automatische patronen die zorgen voor stress, somberheid en angst.
Misschien wil je het wel eens uitproberen en ben jij op zoek naar meditaties van een goede kwaliteit. Maar waar begin je? Dat is een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg. Niet omdat er geen begeleide meditaties te vinden zijn. Maar ze moeten wel fijn zijn. Een beetje bij jou passen.

Zoek niet verder!

Schrijf je hier in en ontvang de link naar de mindfulness meditaties in je mailbox. Dan kun je meteen beginnen!

Vragen? Neem dan contact met me op.

Liefs Lotte

Lees ons  Privacybeleid voordat je je inschrijft.

Kennis maken?

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Quotes paars

“Ik kijk met veel plezier en vooral veel rust terug op de meditatieavond van Mindful met Lotte! Lotte heeft het in zich om niet alleen goed een meditatie te begeleiden, maar ook om een veilige sfeer neer te zetten waarin de deelnemers zich gezien en gehoord voelen. Echt top!”

Sijbrand

Quotes paars

“Heerlijke ontspannen avond. Voordeel van online mediteren is dat je in je eigen omgeving bent, met eigen geluiden. Je kan in je eigen bubbel blijven. Aanrader.”

Lisette

Quotes paars

“Tijdens deze avond ben ik tot rust gekomen door de meditaties en de liefdevollle begeleiding van Lotte. Ik startte met hoofdpijn en die was na afloop geheel verdwenen.”

Rieneke

Wil je regelmatig tips en inspiratie voor meer rust en plezier in je mailbox ontvangen?

Je ontvangt geen spam. Beloofd!

Lees ons  Privacybeleid voordat je je inschrijft.