Wie is Lotte?

 Behulpzaam, doortastend, sociaal met een goed luisterend oor, zo word ik omschreven. Daarnaast ook een klein beetje gek en spontaan. Ik woon met mijn gezin in Dordrecht, waar ik bezig blijf een balans te vinden en te houden tussen mijn partner en de kinderen, mijn sociale en sportieve activiteiten en mijn verschillende werkzaamheden als GZ-psycholoog, mindfulnesstrainer en supervisor.

Ik bezit ruim dertien jaar ervaring in de Geestelijke gezondheidszorg als GZ-psycholoog en gedragstherapeut. Hier heb ik veel mensen behandeld en begeleid uit hun depressie, angststoornis of burnout. Ik vind het fascinerend om te onderzoeken wat mensen beweegt en drijft. En het is prachtig om te zien hoe mensen inzichten verwerven en dit om kunnen zetten in hun dagelijks leven. Daarnaast ben ik Mindfulnesstrainer Categorie 1, waarin ik in de laatste jaren de nodige trainingen heb gegeven in groepen én 1-op-1. 

Een van de factoren die ervoor gezorgd heeft dat ik stappen naar verandering ben gaan zetten, is door de beoefening van mindfulness. Ik sta meer in contact met mezelf, mijn lichaam en intuïtie en durf daar meer op te vertrouwen. Ik kan vaker op de dag bij mezelf stilstaan en kijken hoe het met me is en wat het is dat ik nodig heb. Dit is mijn basis van verandering.

Daarnaast ben ik er van overtuigd dat we met z’n allen ons best moeten doen om de wereld een beetje mooier te maken. Ik geloof er in dat wanneer we investeren in onze eigen ontwikkeling onze omgeving daarvan mee profiteert.

Wil jij dat ook ervaren?!

Als je wilt reageren, vul dan het onderstaande formulier in.