Online Moeder Mentoring Programma

Loop je vast in het hooghouden van alle ballen en voelt het alsof je op alle vlakken tekort schiet? Ben je moe en krijg je jezelf niet meer in beweging? Zie je jezelf in een negatieve spiraal belanden, maar weet je niet hoe je eruit moet komen?

 

 

 

Dan is het Online Moeder Mentoring Programma wat voor jou!

 

 

 

Je werkt hard en zorgt dat het thuis gesmeerd loopt. Daarna zit je op de bank, uitgeblust na een dag alle ballen hooghouden. Je hebt geen energie meer om iets anders te doen dan als een zombie naar de tv te staren.

Ooit had je plannen en dromen. Je wilde iets betekenen voor de wereld. Je wilde je blijven ontwikkelen. Je wilde je balans op orde; een ontspannen moeder zijn, fit, lekker aan het werk en nieuwe dingen ontdekken.

Nu denk je alleen maar: ‘hoe dan’? Want er is zoveel te doen. En dat moet ook allemaal nog perfect gebeuren.

Voortdurend denk je negatief over jezelf, wat je allemaal nog moet, wat er allemaal nog beter moet, hoe je tekort schiet, wat anderen wel niet van je zullen denken.

Wat is het (Online) Moeder Mentoring Programma?

Met het (Online) Moeder Mentoring Programma bied ik via Zoom 1-op-1 begeleiding waarin ik put uit mijn ruime ervaring op het gebied van (positieve) psychologie en mindfulness. Het is ook mogelijk om, in plaats van via het beeldscherm, te wandelen in de omgeving van Dordrecht. We stellen samen doelen op waar je mee aan de slag gaat.

Wat levert het (Online) Moeder Mentoring Programma jou op?

We gaan zorgen dat jij jezelf weer in beweging krijgt. Dat je tijd voor jezelf gaat nemen. Dat je in jezelf gelooft. Dat je vertrouwen krijgt. Dat je positiever wordt. Op die manier profiteert je omgeving van jouw positiviteit.

Wat is het niet?

Het (Online) Moeder Mentoring Programma is géén therapie of behandeling of een vervanging hiervan. We kijken samen middels een vrijblijvende online intake of het programma bij je past. Wanneer er sprake is van psychische klachten, zal ik je adviseren psychologische hulp op te pakken.

Concreet

 

Het programma omvat een (online) traject van 3 maanden, waar je eens per twee weken een (online) sessie van 45 minuten hebt. Dat zijn zes sessies, naast de vrijblijvende intake en een follow-up na twee maanden.

We stellen doelen op, je krijgt huiswerk en tips waar je mee aan de slag kunt en waar we steeds weer op afstemmen.

 

Prijs

Profiteer nu van de instapprijs van €597,- voor het gehele traject.