Ervaringen

De begeleiding tijdens de oefeningen was heel fijn. De training heeft me een goede basis gegeven voor een mindful dagelijks leven! 

Marian

Deze mindfulnesstraining is één van de beste investeringen die ik in mezelf heb gemaakt. In acht weken heb ik de basis gelegd voor een rustiger hoofd en een milde en meer bewuste houding. Het maakt eigenlijk niet uit met wat voor reden je de training doet. Want ik geloof dat iedereen baat heeft bij een bewuster leven – in plaats van doorgaan op de automatische piloot. 

Rianne

Ik ben gestart met een ‘gesloten mind’, en heb de training na 8 weken afgerond met een ‘open mind(fulness)’

Peter

 

Ik heb geleerd van de training dat gedachten slechts gedachten zijn. Je kunt voorkomen dat je jezelf onbewust laat meeslepen door bewust van ze te zijn. Zo kun je zelf beter sturing geven. Goed en minder goede gevoelens, emoties en gedachten mogen er zijn, probeer de minder goede niet te negeren. Lotte is open en vriendelijk, ontspannen en heeft een fijne stem.

 

Marjolein

 

Meedoen aan de mindfulnesstraining bij Lotte heeft me houvast gegeven om bepaalde patronen te doorbreken. Het heeft me geleerd mijn aandacht aan datgene te geven waar ik mee bezig ben en kan daardoor er meer van genieten én ben productiever geworden. Het heeft me leren prioriteiten te stellen aan mijn werk-prive balans en ik ben liever voor mezelf geworden.

Esther

Het volgen van de mindfulnesstraining bij Lotte heeft me méér gebracht dan alleen mindful bezig zijn. Hardnekkige oude stukken passeerden de revue en hebben nu de aandacht. Lotte kijkt zonder oordeel mee wat bevrijdend en bemoedigend ondersteunt. Ook heb ik ervaren dat de mindfulnesstraining een aanzet is tot een andere, nog bewustere manier van leven.

Machteld