Cursus Boost je Zelfvertrouwen

Schrijf je in voor de online videotraining “Boost je zelfvertrouwen”.

mindfulness training

Boost je Zelfvertrouwen!

De mensen om je heen lijken het goed voor elkaar te hebben. Zonder probleem weten ze wat ze moeten doen en zonder aarzeling durven ze nieuwe dingen aan. Ze lijken zich helemaal niet onzeker te voelen. Ze lijken helemaal niet te twijfelen. Ze doen het gewoon. Het gaat ze voor de wind in hun carrière en privéleven. Ze lijken van alles te kunnen. Met drie vingers in hun neus, no problemo.

HERKEN JE DIT?

Onzekerheid, twijfel en angst

Maar jij daarentegen hebt het gevoel dat je niet van je plek komt. Nieuwe dingen, mensen en situaties vind je spannend. Het is ook moeilijk om de positieve punten van jezelf te benoemen. ‘Dat is toch gewoon’, zeg je al schouderophalend. Ook al geven mensen je complimenten, het is moeilijk te geloven dat ze het echt menen. Je kunt het niet echt ontvangen. Je vindt het moeilijk om keuzes te maken en vraagt anderen steeds bevestiging. Je blijft maar wikken en wegen. Je beweegt je al jarenlang in hetzelfde cirkeltje. Om moe van te worden. En je zelfvertrouwen wordt er niet beter van.

Gaat dit over jou?

 • Je wilt al jaren solliciteren naar iets anders of iets nieuws doen zoals een nieuwe hobby, maar je durft het niet omdat je bang bent dat je het niet kan
 • Je ziet alleen maar jouw negatieve kanten, hoe vaak mensen jou ook wijzen op je positieve eigenschappen
 • Nieuwe situaties ga je zoveel mogelijk uit de weg, want het is spannend en onbekend
 • Je wilt alles meteen kunnen, in plaats van het te oefenen. Dan doe je het dus maar niet
 • Met een jaloerse blik kijk je naar anderen die het in jouw ogen wél voor elkaar hebben, zonder dat je beseft dat zij zich daar waarschijnlijk heel anders bij voelen
 • Je bent continu bezig geen fouten te maken of alles te controleren.
Lotte-Egbers-Dordrecht-mindfulness training

MEER ZELFVERTROUWEN

Boost je Zelfvertrouwen training

In de Boost je Zelfvertrouwen training neem ik je op een luchtige manier door een aantal stappen mee op weg. In zes modules leer ik je hele praktische tips om jouw ‘zelfvertrouwen-toolbox’ mee te vullen. Lekker hands on. Zo ervaar je dat werken aan je zelfvertrouwen ook leuk kan zijn.
Wat we niet gaan doen, is in je verleden duiken. Het is geen therapie en we verwerken geen trauma’s. Wil je daar meer over weten of heb je vragen, neem gerust contact met mij op via info@lotteegbers.nl
De training doe je in je eigen tempo. Elke maand is er een live Q&A sessie waarin ik je prangende vragen beantwoord en je op weg help als je bent vastgelopen. Ook is het fijn om je ervaringen te delen in de groep en van elkaar te leren (als je dat wilt).

Na dit programma kun jij:

 • Jouw unieke positieve eigenschappen benoemen en erkennen
 • Zien welke gedachten wel en niet behulpzaam zijn en hoe je jezelf anders kan verhouden tot gedachten
 • Door het veranderen van je lichaamshouding invloed uitoefenen op hoe je je voelt
 • Rolmodellen, reminders en muziek inzetten op een manier die vóór jou werkt
 • Tóch stappen zetten, ondanks je angst
 • Jouw aandacht kunt verleggen van negativiteit en ontevredenheid naar positiviteit en dankbaarheid.

Onzekerheid: mijn verhaal!

Waarom vind ik dit onderwerp zo belangrijk? Heel simpel, van kinds af aan heb ik mij heel vaak onzeker gevoeld. Maar dat liet ik niet aan anderen zien. Ik was heel druk bezig om me zo stoer mogelijk voor te doen, een soort bewijsdrang, wat heel veel energie kostte. Daarbij belemmert het in contact met anderen. Alsof je je ware zelf weghoudt.
In de afgelopen tien jaar heeft mijn zelfvertrouwen een grote groei doorgemaakt. In eerste plaats omdat ik ruimte maakte voor de onzekerheid. Ik erkende het en toen pas kon ik er mee werken. Ben ik dan nu nooit meer onzeker? Hell no. Máár ik kan het veel eerder erkennen en er veel beter mee omgaan. Ik leg de lat lager, waardoor ik makkelijker stappen kan zetten.
En dat gun ik jou ook!
Ik deel wetenschappelijke inzichten gecombineerd met mijn persoonlijke tips met jou zodat jij in zes modules jouw zelfvertrouwen kan laten groeien. Stap voor stap krijg je inzicht in hoe je op drie niveaus invloed op je zelfvertrouwen kunt uitoefenen, namelijk door anders te denken, anders te voelen en anders te doen.

INVESTERING

Boost je zelfvertrouwen online videotraining

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met me op.

Hoeveel tijd kost de training mij?

Dat ligt uiteraard helemaal aan je zelf. Er is het kijken van de video’s en het lezen van het werkboek waarbij je moet rekenen op gemiddeld een half uur tot uur per modules. Maar nog veel belangrijker is het oefenen! En hoeveel tijd je daar aan besteed, bepaal je zelf.

Hoe ziet de training eruit?

Je krijgt toegang tot de online omgeving, waar je meteen aan de slag kunt. Je kunt daar filmpjes kijken en het werkboek PDF downloaden (in het geheel of losse delen, net wat voor jou prettig werkt). In totaal zijn er zes modules.

Wil je regelmatig tips en inspiratie voor meer rust en plezier in je mailbox ontvangen?

Je ontvangt geen spam. Beloofd!

Lees ons  Privacybeleid voordat je je inschrijft.