Agenda

Heb je behoefte aan ontwikkeling? Meer tot jezelf komen? Wil je kennis maken met mindfulness of coaching? Of wil je na de mindfulness training je oefening blijven vasthouden? Kijk in de agenda welke activiteiten gepland staan.

Agenda Lotte Egbers Dordrecht Mindfulness en Psychologie

Mindful met Lotte

Online meditatieavond

Op dinsdagavond 1 november om 20.00 uur vindt de maandelijkse Mindful met Lotte – online meditatieavond plaats waarin we gezamenlijk mediteren. De avond zal in het teken staan van stilstaan, naar binnen keren en liefdevolle vriendelijkheid. Na het mediteren is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, voor wie wil.

Voor wie?

Iedereen kan meedoen! Heb je nog nooit gemediteerd en wil je het wel eens laagdrempelig uitproberen? Of mediteer je al langer en ben je op zoek naar gelijkgestemden? En alles ertussen in?! Wees welkom!

Wat heb je nodig?

Zorg dat je comfortabel kan zitten en dat je niet gestoord wordt. Misschien een dekentje bij de hand, een boekje als je wilt schrijven en wat te drinken. Verder is een stabiele internetverbinding fijn. Mocht je vragen hebben over Zoom, laat het me weten, dan kijk ik even met je mee.

Wanneer:     Dinsdag 1 november 2022

Hoe laat:      Van 20.00 tot 21.30 uur

Prijs:              €15,-

Waar:            Via Zoom

Stiltedag

Wil je na het volgen van de mindfulness training jouw meditatie-beoefening blijven verdiepen en onderhouden? Wil je weer eens langere tijd mediteren? Heb je behoefte aan rust in drukke tijden? Wil je je gedragen voelen in een groep en toch bij jezelf blijven?

Tijdens de stilte-ochtend doorloop je een reeks verschillende begeleide meditaties zonder dat er tussendoor uitwisseling plaatsvindt. We luiden samen de stilte in en doorbreken die ook weer als je naar huis gaat. Tussen de oefeningen door heb je ruimte voor jezelf, om bijvoorbeeld wat te schrijven, te drinken of te mijmeren.

Wanneer:     najaar 2022

Hoe laat:      Van 10.00 tot 16.30 uur

Prijs:              €108,- (incl. vega(n) lunch, water en thee en lekkers)

Waar:            NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1 te Dordrecht (WY Centrum, Nieuwe locatie, zij-ingang Vlietweg – Coornhertweg)

Wil je weten of het klikt?

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Schrijf je hier in als je op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws!

Je ontvangt geen spam. Beloofd!

Lees ons  Privacybeleid voordat je je inschrijft.