Coaching

Loop je vast in het hooghouden van alle ballen en voelt het alsof je op alle vlakken tekort schiet? Ben je moe en krijg je jezelf niet meer in beweging? Zie je jezelf in een negatieve spiraal belanden, maar weet je niet hoe je eruit moet komen?

 

 

 

Dan is coaching wat voor jou!

 

 

 

Herkenbaar?

Je werkt hard en zorgt dat het thuis gesmeerd loopt. Daarna zit je op de bank, uitgeblust na een dag alle ballen hooghouden. Je hebt geen energie meer om iets anders te doen dan als een zombie naar de tv te staren en merk je dat je je niet meer zo ontspannen voelt als vroeger.

Ooit had je plannen en dromen. Je wilde iets betekenen voor de wereld, jezelf blijven ontwikkelen. Het gevoel dat je in balans bent; een ontspannen moeder zijn, fit en ontspannen, lekker aan het werk en nieuwe dingen ontdekken.

Nu denk je alleen maar: ‘hoe dan’? Want er is zoveel te doen. En dat moet ook allemaal nog perfect gebeuren, natuurlijk.

Voortdurend denk je negatief over jezelf, wat je allemaal nog moet, wat er allemaal nog beter moet, hoe je tekort schiet, wat anderen wel niet van je denken.

Wat is coaching?

Coaching kan je helpen als je vast zit. Net even een andere visie, iemand die met je meedenkt, je op je blinde vlekken wijst, je adviseert of een stok achter de deur is.  Op die manier maak je contact met je eigen(-)wijsheid en ontdek je wat voor jou werkt. Omdat elk mens nou eenmaal uniek is.

De coaching is een 1-op-1 begeleiding waarin ik put uit mijn ruime ervaring op het gebied van (positieve) psychologie, coaching en mindfulness, naast mijn eigen persoonlijke ervaringen. We stellen samen doelen op, waar we mee aan de slag gaan. Jij staat centraal.

De coaching vindt plaats tijdens een wandeling in de natuur wanneer je in de omgeving van Dordrecht woont. Het is ook mogelijk om, wanneer je verder weg woont of het beter bij je past, om de coaching online via Zoom te doen.

Wat levert coaching jou op?

Je komt weer in beweging.

Je neemt weer meer tijd voor jezelf.

Je gelooft meer in jezelf.

Je vertrouwt op jezelf en het proces.

Je staat positiever in het leven.

Je checkt vaker bij jezelf in en jouw behoeften.

Je zorgt beter voor jezelf.

Je durft meer op je intuïtie te vertrouwen.

Je bent een positief voorbeeld voor je gezin en omgeving.

 

Wat is het niet?

Coaching is géén psychologische therapie of behandeling of een vervanging hiervan. Coaching gaat over persoonlijke ontwikkeling. We kijken samen middels een vrijblijvende kennismaking of coaching bij je past en of het klikt. Wanneer er sprake is van psychische klachten, zal ik je door verwijzen.

Coaching wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar. Wél kun je contact opnemen met je werkgever, in sommige gevallen is er budget beschikbaar voor coaching.

 Concreet

 

In het coachingsprogramma maak ik gebruik van wandelcoaching of online sessies via Zoom. In totaal zijn het zes sessies van 60 minuten, naast de vrijblijvende intake en een korte follow-up na twee maanden.

Prijs

€647,- voor het gehele traject.

 

Meer weten over Lotte?

 

 

Ik heb de wandelcoaching bij Lotte als erg waardevol ervaren. Door haar niet-oordelende houding, oefeningen en gesprekken heb ik geleerd milder voor mezelf te zijn, meer te geloven in mezelf en me minder te laten raken door kritiek of tegenslagen. Samen met haar heb ik een proces in gang gezet waar ik nog heel lang aan verder kan werken.

Esther

Lotte Egbers Dordrecht mindfulness coaching natuur